İstanbul'da çatışma

İstanbul'da çatışma

İstanbul Arnavutköy’de denetim yapan mobil polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan iki polisten biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, düzenlenen operasyonda bir saldırgan da öldürüldü.

İstanbul Arnavutköy’de uyuşturucu satıcılarına yönelik denetim sırasında aranan şüpheliyi gözaltına almak isteyen polis ekibine yönelik silahlı saldırı düzenlendi.

Açılan ateş sonucu bir polis yaralandı. Yaralı polisi bir süre alıkoyan şüphelilerle ekipler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de ayağından yaralandı.

Yaralılar, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine özel harekat ekipleri sevk edildi.

Gecekonduya düzenlenen operasyon bir saldırgan öldürüldü. Çatışmada yaralan polis hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.