İstanbul’da akılalmaz ölüm

İstanbul’da akılalmaz ölüm

Şişli Esentepe’de bir sigorta şirketinin genel müdürlük binasının terasında dengesini kaybeden şirket çalışanı, düşerek hayatını kaybetti.

Olay, saat 09.30 sıralarında Şişli Esentepe Büyükdere Caddesi 110 numaradaki bir sigorta şirketinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerine mesaiye başlamak için şirkete gelen Teknik ve Hasar Hukuk Müşavirliği’nde uzman olan Murat Yapıcı (41), binanın terasına çıktı. Ancak terasta bir süre sonra dengesini kaybeden Yapıcı, yere düşerek feci şekilde can verdi.

Gürültüyü duyan şirketin güvenlik görevlileri binanın yan tarafına gittiklerinde gördükleri manzara karşısında şok oldu. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yapıcı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise olayın yaşandığı yeri emniyet şeridi ile kapattı. Bir süre sonra olay yerine gelen inceleme ekipleri, cumhuriyet savcısıyla birlikte cenaze üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından Yapıcı’nın cenazesi cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.