İstanbul ve Ankara'da 8 otomobil kundaklandı

İstanbul ve Ankara'da 8 otomobil kundaklandı

İstanbul ve Ankara'da 8 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotof kokteyli atılarak kundaklandı.

İstanbul ve Ankara'da 8 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotof kokteyli atılarak kundaklandı. 

BEYOĞLU’NDA 6 OTOMOBİL KUNDAKLANDI

Beyoğlu’nda 6 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotof kokteyli atılarak kundaklandı. 

İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Bazı araçlar ise kullanılamaz hale geldi.

Olay, Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Çınar Sokak'ta 04.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, park halinde bulunan 6 araca molotof kokteyli atarak ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan araçları kısa sürede söndürdü. Yangın sonrasında araçlar kullanılamaz hale geldi. 

BAŞKENT’TE PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİL KUNDAKLANDI 

Başkent’te, park halinde bulunan 2 otomobil, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından kundaklandı. Bir hafta önce aynı bölgede park halindeki 3 aracın, yine kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandığı öğrenildi.

Olay, saat 01.00 sularında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ziya Oralay Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın açık otoparkındaki 2 otomobil, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından kundaklandı. Yangını gören mahalleli, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Araçlardan biri kullanılamaz hale gelirken, diğer araçta maddi hasar oluştu. Bir hafta önce aynı bölgedeki başka bir apartmanın otoparkında bulunan 3 aracın, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.