İş yerine girmeye çalışan hırsızı öldürdü

İş yerine girmeye çalışan hırsızı öldürdü

Adana'da bir kuaför, gece iş yerine girmeye çalışan 3 hırsızdan birini tabanca ile vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre gece saat 03.00 sıralarında 3 hırsız, Güney Kuşak Bulvarı'nda bulunan bir kuaför dükkanının önüne otomobil ile geldi.

Hırsızlar otomobilden inerek kuaföre, yan tarafındaki pencerenin demir şebekesini keserek girmeye çalıştı. Bu arada kuaför dükkanı sahibi Sinan G. (36) seslere uyandı.

Hırsızların girmeye çalıştığı pencerenin tam üzerindeki pencereyi açıp aşağıya baktığında 3 kişinin iş yerine girmeye çalıştığını gördü. Hemen içeri girip tabancasını alan Sinan G., "Ne yapıyorsunuz hemen iş yerimden defolun" dedi.

Ancak buna rağmen hırsızlar aldırmayarak Sinan G.'yi tehdit etti. Bunun üzerine Sinan G. hırsızları korkutmak amacıyla aşağıya doğru iki el ateş etti. Açılan ateş sonucu hırsızlardan Mustafa Bulut (22) karnından yaralandı. 

Hırsızlar arkadaşları yaralanınca hemen onu alıp otomobile bindirerek özel bir hastaneye götürdü. Bu arada hastane görevlileri polisi arayarak silahlı yaralamadan bir kişinin geldiğini bildirdi. Polis hastaneye giderek olayı araştırmaya başladı. Bu arada, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralı zanlı burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Kuaför Sinan G. ise polisi arayarak "Az önce iş yerime girmeye çalışan bir hırsızı vurdum, ölmüş olabilir" dedi. Polis, Sinan G.'nin verdiği adrese giderek şahsı gözaltına aldı. Polis ayrıca kuaför dükkanına girmeye çalışan hırsızları da yakaladı. Zanlının ve hırsızların emniyetteki sorgusu devam ediyor. Ölen hırsız zanlısının cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.