İrlandalı boksöre saldıran kişi sayısı belli oldu!

İrlandalı boksöre saldıran kişi sayısı belli oldu!

Aksaray esnafına karşı yumruklarıyla tek başına mücadele eden Kuveyt asıllı İrlandalı turist Mohammed Fadel Dobbous'a saldıranların sayısının 19 olduğu tespit edildi.

İrlandalı turistin şikâyeti üzerine, ‘kemik kırığı oluşacak şekilde kasten yaralama’ suçundan başlatılan soruşturmada savcılık, şüpheli şarküteri sahibi ile işportacı dışında görüntülerden belirlenen 17 saldırganın bulunması için polise talimat verdi. 1 Eylül’de yaşanan olayda Aksaray Muratpaşa Sokak’taki şarküteriye giden Mohammed Fadel Dobbous, dolaptan su almak istedi. Ancak dolabın kapağını hızla çekince su şişeleri yere saçıldı.

Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre, şarküteri sahibi Şenol Palan elinde bir sopayla dışarı çıktı. İkili arasında yaşanan tartışmaya diğer esnaf da dahil oldu. Ülkesinde cep telefonu tamircisi olan Dobbous, bir anda kendisine sopa, sandalyelerle saldıran kalabalık bir grupla karşı karşıya kaldı ve saldırganlara vurduğunu deviren yumruklarıyla karşı koydu.

Turist, saldırganlardan şikâyetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, ‘kemik kırığı oluşacak şekilde kasten yaralama’ suçundan soruşturma başlattı. Soruşturmada şarküteri sahibi Şenol Palan ile aldığı yumruk darbesiyle dişleri dökülen işportacı Şerafettin Özbey şüpheli olarak yer aldı. Ancak savcılık güvenlik kamera görüntülerinden İrlandalı’ya saldıranların sayısının 19 olduğunu tespit etti. Savcılık kimlikleri belli olan 2 şüpheli dışındaki 17 şüphelinin kimliklerinin tespit edilerek ifadelerinin alınması için polise yazılı talimat verdi. Polis de 17 şüpheliyi tek tek tespit ederek, ifadelerini almaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.