İMC TV ve Hayatın Sesi TV’ye polis baskını

İMC TV ve Hayatın Sesi TV’ye polis baskını

İMC TV ile Hayatın Sesi Televizyonu’na polis baskın yaptı.

Olağanüstü Hal (OHAL) ilanı ardından yayınlanan 668 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 12 televizyon kanalı ve 11 radyonun kapatılmasına karar verilmişti.

Kapatılan kanallar arasında yer alan İMC TV ve Hayatın Sesi Televizyonu binasına polis baskın yaptı.

Baskın yapan polisler içeri de sayım yaptı. Ardından reji odasına giderek kanalın yayınını durdurdu, odayı mühürledi. Polisin sayımdan sonra kanalın binasını mühürledi.

İMC TV'nin İstanbul Eyüp'te bulunan merkezine Güvenlik Şube ve Mali Şube polisleri tarafından baskın yapıldı. Kanal merkezine gelen polisler canlı yayın sürdüğü esnada yayını durdurmak istedi. 

i-2-20161004140503.jpgKanalın yayının durdurmak isteyen polisler ile o sırada canlı yayın porgramının konuğu olan İMC TV Genel Yayın Koordinatörü Eyüp Burç arasındaki tartışmalarda ekranlara yansıdı. Eyüp Burç, yayını durdurmak isteyen polislere "Yüzünüzü neden kapatıyorsunuz. Zalimler iiçin yaşasın cehennem" diyerek tepkisini gösterdi. 

Polisler ardından kanalın yayınını durdurarak ekranını kararttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.