İki otomobil çarpıştı: 9 yaralı

İki otomobil çarpıştı: 9 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Tosya ilçesi Çorum kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Samsun'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Hasan Dırman’ın kullandığı 34 VD 7041 plakalı otomobil ile Tosya’dan Samsun istikametine seyir halinde olan Özdemir Kılıçarslan idaresindeki 19 AK 576 plakalı araç Çorum kavşağında çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında her iki araç içinde bulunan Ayşe D., Buse D., Hüseyin K., İpek D., Aleyna K., Yeliz K., Meryem G. ile her iki aracın şoförü yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaza sonrası Tosya D-100 Karayolu kısa süreli trafiğe kapandı.

Tosya İlçe Trafik Şube Ekipleri kaza sonrası D-100 Karayolu'nda gerekli tedbirleri alarak trafik akışını sağladı. Emniyet güçleri trafik kazası ile ilgili soruşturma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.