Iğdır'da 17 kişi tahliye edildi

Iğdır'da 17 kişi tahliye edildi

Iğdır'da aralarında Iğdır Belediye Eş Başkanı Şaziye Önder'in de bulunduğu 18 kişinin yargılandığı davada 17 kişi serbest bırakılırken Iğdır Belediye Eş Başkanı Şaziye Önder'in tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Iğdır'da aralarında Iğdır Belediye Eş Başkanı Şaziye Önder, Hoşhaber Belde Belediye Eş Başkanı Ali Çam, Iğdır İl Genel Meclis Eş Başkanı A.Kadir Özsular, belediye meclis üyeleri ile parti yöneticilerinin bulunduğu 18 kişinin yargılandığı dava Iğdır Adliyesi'nde görüldü. Tutuklulardan A.Kadir Özsular ile Ali Çam telekonferans yoluyla mahkemeye bağlanırken, Ankara'da tutuklu bulunan Şaziye Önder, Saniye Çar ve Zübeyde Kaynar uçakla Iğdır'a getirilerek mahkemeye dahil edildi.

Mahkemede tutuklu sanıklardan DBP Iğdır İl eski Eş Başkanı Zübeyde Kaynar, Belediye Meclis Eş Başkanı Saniye Çark, Iğdır İl Genel Meclis Eş Başkanı A.Kadir Özsular, tahliye edilirken Iğdır Belediye Eş Başkanı Şaziye Önder'in tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mahkemede tahliye edilen, Hoşhaber Belde Belediye Eş Başkanı Ali Çam'ın ise bir başka dosyadan hakkında tutuklama olduğu için tahliye edilmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.