İdil'de hayatını kaybeden 8 kişinin kimlik tespiti yapıldı

İdil'de hayatını kaybeden 8 kişinin kimlik tespiti yapıldı

İdil'de devlet güçlerinin ateşi sonucu yaşamını yitiren ve cenazeleri otopsi işlemleri için Mardin'e götürülen cenazelerden 8'inin kimlik tespiti yapıldı.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ın İdil ilçesinde devlet güçlerinin ateşi sonucu yaşamını yitiren ve cenazeleri otopsi işlemleri için Mardin Devlet Hastanesi'ne getirilenlerden 8'inin kimlik tespiti yapıldı. Kimlik tespiti yapılan kişilerin isimleri şöyle: "Gurbet Bilir (18), Mehmet Akif Çakıcı (30), Türkiye Konak (35), Halil Arıtürk (40), Kader Çakar (18), Hüseyin Dayan (17), İdris Eltimur (23) ve Hüseyin Baran (19)"

Yapılan resmi işlemlerin ardından ailelerine teslim edilen cenazeler defnedilmek üzere memleketlerine uğurlandı. Bilir Bismil'de, Çakıcı ve Arıtürk Batman'da, Konak Nusaybin'de, Çakar İdil'de, Dayan Siirt'te, Eltimur Güçlükonak'ın Fındıklı Beldesi'nde ve Baran ise Dargeçit'te defnedilecek.

Öte yandan Mardin Devlet hastanesi morgunda da 17 cenazenin teşhis için hala bekletildikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.