Hesekê’de düğüne intihar saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hesekê’de düğüne intihar saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hesekê’nin Salah mahallesinde yapılan düğünde yönelik intihar saldırısında ilk bilgilere göre 25 kişi yaşamını yitirdi, en az 80 kişi yaralandı.

Hesekê ve Sifeya köy yolu üzerinde bulunan El-Senbil düğün salonuna yönelik akşam saat 21.00 sularında intihar saldırı düzenlendi.ANHA'nın haberine göre, intihar saldırısında ilk bilgilere göre 25 kişi yaşamını yitirirken, en az 80 kişi de yaralandı.

Cizîr Kantonu Sağlık Konseyi Eşbakanı Ebîr Hesaf, düğüne yönelik gerçekleşen intihar saldırısında 25 kişinin yaşamını yitirdiğini, 80 kişinin de yaralandığını belirtti.

aldırıda yaralanan bazı yurttaşların hayati tehlikesi bulunurken, hastane yetkilileri, ölü sayısının artabileceğini belirtti. Saldırıda yaralanan yurttaşlar Şabo, Hikmê, Wetenî Meydanî hastanelerinde tedavi altına alındı.

Öte yandan Asayiş güçleri olay yerinde inceleme başlattı. Hastane yetkilileri ise yaralılar için acil kan çağrısında bulundu.

i-1-20161003235211.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.