Hava ulaşımına lodos engeli! 29 sefer daha iptal

Hava ulaşımına lodos engeli! 29 sefer daha iptal

Lodos nedeniyle önceki gün bazı uçuşlarını iptal eden Türk Hava Yolları, 29 seferi daha iptal ettiğini duyurdu.

Marmara bölgesini etkisi altına alan lodos fırtınası hava trafiğini etkilemeye devam ediyor. Lodos nedeniyle önceki gün çok sayıda seferini iptal eden Türk Hava Yolları (THY), 29 seferini daha iptal ettiğini duyurdu. Lodos nedeniyle Atatürk Havalimanı’ndan iç ve dış hatlarda bugün ve yarın yapılacak olan toplam 60 sefer iptal edilmiş oldu.

THY, iptalleri resmi sitesinden de duyurdu. Siteden yapılan açıklamada, “Değerli yolcularımız, 10-11 Ocak 2016 tarihinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanması beklenen kuvvetli fırtına şiddetindeki lodos nedeniyle, olası kapasite azaltılması doğrultusunda, aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.
Ayrıca THY, yolcuların seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezinden öğrenmelerini uyarısında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.