HATSO Ankara saldırısını kınadı

HATSO Ankara saldırısını kınadı

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (HATSO) yazılı bir açıklama yaparak, dün akşam Ankara’da meydana gelen ve 37 kişinin hayatına mal olan saldırıyı kınadı.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKKARİ - HATSO’dan yapılan yazılı açıklamada, dün akşam Ankara’da, düzenlenen ve 37 kişinin yaşamına mal olup çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırı, kınandı.

Açıklamada, Ankara’da yapılan saldırının bütün Türkiye halklarına yapılan bir saldırı olduğu kaydedilerek, “İçinde bulunduğumuz süreçte şiddetten, provokasyonlardan ve bombalamalardan medet umanlar var. Ülkeyi kan gölüne çevirmek isteyen bir anlayış var. Biz halk olarak bunları mahkum etmeli, bu provokasyonlara karşı çok dikkatli olmalıyız. Tüm halkımızı sağduyulu davranarak, barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği huzurlu bir ülkenin geleceğini inşa etmeye davet ediyoruz. Ülkemizde tüm halkların kardeşlik duyguları, huzur ve güven içerisinde bir bütün olarak yaşaması tek temennimizdir. Ankara’daki alçakça saldırıda yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.