Hatipoğlu'ndan emekçilere 1 Mayıs mesajı

Hatipoğlu'ndan emekçilere 1 Mayıs mesajı

Sincan Kadın Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan Hakkari Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, cezaevinden telgraf çekerek belediye emekçilerinin 1 Mayıs İşçi Bayramı kutladı.

HAKKARİ - Tutuklu Belediye Eş Başkanı Hatipoğlu, Hakkari Belediyesi çalışanları için çektiği telgrafta; “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Siyasi sebeplerden kaynaklı sizlerle beraber bir çalışma yürütememenin üzüntüsünü derinden yaşıyorum. Emeğin, insanlığın, hukukun siyasi konjonktürün antidemokratik uygulamalarıyla şekillendiği kaoslu bir süreçten geçiyoruz. Maalesef ki bu uygulamalarda tüm emekçilerde nasibini alıyor. Sizlerin bu sindirme planları karşısında emeğinizi sahiplenme ve birlik beraberlik ruhuyla hareket ettiğinizi biliyor, her daim yanınızda olacağımı belirtiyorum. Bu vesileyle 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçi bayramınızı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.