Hasta kadın kızakla taşındı

Hasta kadın kızakla taşındı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, yolu kapalı olan Kani haydar Mahallesi’nde bacağından rahatsız olan hasta kadın, mahalleli tarafından yaklaşık bir kilometre kızakla taşınarak kendisini hastaneye götürecek araca ulaştırıldı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova’da geçen hafta üç gün boyunca yağarak hayatı durma noktasına getiren kar yağışı bugün sabah saatlerinde tekrar yağmaya başladı.

Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, hasta vatandaşlar da zor şartlarda hastaneye ulaştırılıyor.

Yolu kapalı olan Kani Haydar Mahallesi’nde önceden bacağından rahatsızlığı olan Mihrican Gezginci hastaneye ulaştırılması için mahalleli seferber oldu.

Aykut, mahalleliler tarafından kızağın üstüne konularak yaklaşık bir kilometre taşınıp ulaşıma açık olan kara yoluna getirildi.

Burada yakınları tarafından ticari araca bindirilen Aykut daha sonra hastaneye ulaştırıldı. Aykut’un durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yollarının kapalı olduğunu belirten hasta yakını Azizhan Gezginci, hastalarını zor şartlarda hastaneye götürebildiklerini söyledi. Bugün de hastasını mahalleleriler tarafından kızakla yola getirdiklerini aktaran Gezginci, mahallelilere teşekkür etti.

 

y1-247.jpg

y2-196.jpg

y3-119.jpg

y4-065.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.