Hasan Ferit Gedik davasında sanıklardan aileye tehdit

Hasan Ferit Gedik davasında sanıklardan aileye tehdit

Gülsuyu'nda "Gülsuyu çetesi" olarak bilinen uyuşturucu çetesi tarafından uyuşturucuya karşı yapılan yürüyüş sırasında katledilen Hasan Ferit Gedik davasının duruşmasında sanıklar, Gedik ailesini tehdit etti.

İSTANBUL - Maltepe Gülsuyu'nda uyuşturucuya karşı yapılan yürüyüş sırasında çetelerin açtığı ateş sonucu katledilen Hasan Ali Ferit Gedik'in, "Gülsuyu çetesi" olarak da bilinen katil zanlıları hakkında açılan davanın 6'ıncı duruşması Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı.

Daha önce 5 kez ertelenen ve 22'si tutuklu 35 sanığın yargılandığı davanın duruşmasına, tutuklu sanıkların tamamı ve bazı tutuksuz sanıklar jandarma eşliğinde getirildi. Duruşmaya Gedik'in annesi Nuray ve babası İbrahim Gedik kardeşi Eriş Gedik, Berkin Elvan'ın ailesi ve Gedik ailesinin avukatları da katıldı. 

Duruşma sanıkların Gedik ailesine parmak sallayarak tehdit etmesi sebebiyle gergin başladı. Sanıkların bu tehdidine Gedik ailesi ve avukatları tepki gösterdi. Sanıklardan bir diğerinin ise üzerinde bıçak bulunması sebebiyle avukatların yaptığı itiraz üzerine gözaltına alındı. Yaşanan gerginliğin ardından mahkeme izleyicileri salondan çıkartarak duruşmayı izleyicilere kapattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum