Hasan Ferit Gedik davası başlar başlarmaz sona erdi

Hasan Ferit Gedik davası başlar başlarmaz sona erdi

Gülsuyu'nda uyuşturucu çeteleri tarafından katledilen Hasan Ferit Gedik için açılan davada mahkeme heyeti, TİB'den gelen CD'nin çözümü ve bazı tanıkların talimatla ifadelerinin alınması yönünde karar verdi.

Gülsuyu'nda 2013'ün Eylül ayında Hasan Ferit Gedik'in uyuşturucu çeteleri tarafından öldürülmesine ilişkin davanın 23.üncü duruşması Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya, biri başka suçlardan olmak üzere 8 tutuklu sanık ile 10 tutuksuz sanık katıldı. Ayrıca müştekiler Nuray Gedik, Mustafa Meray ve Gülperi Aktaş ve taraf avukatları da duruşmada hazır bulundu.

Duruşma başlar başlamaz sona erdi. Dosyaya ulaşan evrakların okunmasıyla başlayan duruşma, hemen ardından Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndan (TİB) gelen CD'nin çözümü ve bazı tanıkların talimatla ifadelerinin alınması için 21 Mart'a ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.