Hakkari’nin şemsiyeli sokağı boyanıyor

Hakkari’nin şemsiyeli sokağı boyanıyor

Hakkari Belediyesi, Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Şemsiyeli Sokak’ta boyama çalışması başlattı.

HAKKARİ- Bir süre önce sokak esnafı tarafından şemsiyeler ile donatılarak renklendirilen ve halk arasında artık Şemsiyeli Sokak olarak tanımlanan Özdemir Sokağın daha da renkli bir sokak haline gelmesi için Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sokakta boyama çalışması başlatıldı.

Boyama çalışmasına sokak esnafı da destek verirken, yapılan çalışmaları Belediye Eş Başkan Vekili Şaban Alkan ve Belediye Meclis üyeleri yerinde denetledi. 

“SOKAK GÖKKUŞAĞI VE PAPATYALARA BOYANACAK”

Çalışma hakkında bilgi veren Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Maas Özdemir, “Bilindiği üzere bu sokağımızdaki esnaflar bir süre önce sokağa şemsiyeler asıp buraya sanatsal bir hava katmış ve sokaklarını özelleştirmiştir. Biz de Hakkari Belediyesi olarak artık halk arasında şemsiyeli sokak olarak tanımlanan bu sokağımızın daha da renkli bir ve güzel sokak haline gelmesi için boyama çalışması başlattık. Sokağımızın tamamını gök kuşağına ve papatyalara boyayacağız. Bunun için çalışmalarımız başlamış olup bayram öncesine çalışmalarımızı tamamlayarak burayı kentimizin en renkli yeri yapacağız ” şeklinde konuştu.

i-1-20160906150434.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.