Hakkari'nin Doğal güzellikleri doğaseverleri büyülüyor

Hakkari'nin Doğal güzellikleri doğaseverleri büyülüyor

Hakkari'de doğaseverler, Cilo Sat Gölleri ve Buzulları Dağcılık ve Doğa Sporları Derneğinin organizasyonuyla Ava Ore Şelalesi'nin aktığı bölgeyi gezdi.

Hakkari'deki Ava Ore Şelalesi'nin aktığı bölgede düzenlenen etkinlik, doğa tutkunlarını bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Katılımcılar, cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle bölgedeki doğal güzellikleri görüntüleyerek doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirdiler.

Eğitmen Bilgen Doğar, Hakkari'nin doğasının insanları kendine hayran bıraktığını ifade ederek, "Hakkari çok güzel bir yer. Harika bir doğası var. Herkese tavsiye ederim." şeklinde konuştu.

Dernek rehberi Gülizar Harmancı ise Hakkari'nin son zamanlarda daha fazla tanındığını belirterek, kentin tanıtımına yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediklerini aktardı.

"Ava Ore Şelalesi uzun zamandır bu kadar coşkulu akmıyordu. Hep beraber bu güzelliğe şahitlik ediyoruz. Hakkari saklı bir cennet. İnsanlar bu güzellikleri görmek için buralara gelecek. Ancak gittiğimiz bölgelerde çevre temizliğine dikkat etmeliyiz. Buraları torunlarımıza da bırakacağız. Bizim için önemli olan Hakkari'nin güzelliklerini turizme kazandırmak. Bu sene ciddi bir yoğunluk var." şeklinde konuşan Harmancı, bölgenin doğal güzelliklerini korumak ve turizme kazandırmak için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.