Hakkarili Sporculardan Diyarbakır'da Büyük Başarı

Hakkarili Sporculardan Diyarbakır'da Büyük Başarı

Diyarbakır’da düzenlenen Okullar Arası Güreş Şampiyonası Yarı Final müsabakalarında Hakkarili 4 sporcu derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

HAKKARİ – Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde 27-28 Mart tarihlerinde yapılan ve 16 takımın katıldığı müsabakalarda, dereceye giren sporcular belli oldu. Düzenlenen müsabaka finalini Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Burhan Gül, Çermik Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Gökhan Yılmaz, okul sporları tertip komitesi, güreş antrenörleri, idareciler ve sporcular izledi. Müsabakalarda Hakkâri’den 4 sporcu derece yaparak başarılı bir performans sergilerken, konuyla ilgili açıklama yapan Güreş Antrenörü Remzi Atan, derece yapan sporcuların ileriki bir tarihte Türkiye Şampiyonası için Hakkari’yi temsil edeceklerini söyledi

Hakkarili Sporculardan Büyük Başarı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.