Hakkarili atletlerden Yıldız’a ziyaret etti

Hakkarili atletlerden Yıldız’a ziyaret etti

Hakkarili atletler Selam Ediş ve Adem Aşur Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız’ı ziyaret etti.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ-  1. Ordu Mesudiye yarı maratonunda 470 kişi arasında 8. ve 9. Gelen Hakkarili milli atletler Selam Ediş ve Adem Aşur kendilerine destek veren Hakkari Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız’ı makamında ziyaret eden atletler, kendilerine desteklerini esirgemeyen Hakkari Belediyesine teşekkür etti.

Yıldız’a çiçek veren milli atletler, sporculuk faaliyetleri kapsamında Hakkari Belediyesinin şuana kadar kendilerini yalnız bırakmayarak her türlü desteği sunduklarını ifade ederek, Hakkari’yi daha yeni ve üstün başarılarla temsil etme sözü verdi.

Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız ise, genç sporcuların faaliyetlerini her zaman için desteklediklerini, Hakkari’nin adının böylesi önemli spor dallarında başarıyla anılmasının kendilerini sevindirdiklerini belirterek, milli atletlere başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.