Hakkari'de yoğun hava hareketliliği

Hakkari'de yoğun hava hareketliliği

Hakkari kent merkezi ve Çukurca ilçesine bağlı 7 köyde ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ederken bölgedeki yoğun bir hava hareketliliği yaşanıyor.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ -  Hakkari Valiliğinin; kent merkezine bağlı Ağaçdibi (Kehê), Oğul (Talê), Çimenli (Dêze) ve Ceylanlı (Valto) köyleri ile Çukurca ilçesine bağlı Kazan (Tiyar), Kayalık (Heşet) ve Cevizli (Güzereş) köylerinde dün akşam saatlerinde ilan ettiği sokağa çıkma yasağı devam ediyor. 

Yasağın başladığı saatlerden itibaren Zap Vadisi ve Federal Kürdistan Bölge Sınır hattında yoğun bir hareketlilik yaşanıyor.

Gündüz saatlerinde Hakkari - Çukurca Karayolu trafiğe kapatılırken, akşam saat 22.30'dan itibaren bölgede yoğun bir hava hareketliliği yaşanıyor.

F-16 Savaş uçaklarının sınır hattını bombardıman altına aldığı bilgisi alınırken, yolların kapalı olduğu bölgede vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.