Hakkari'de Tahrip Olan Yollar Onarılıyor

Hakkari'de Tahrip Olan Yollar Onarılıyor

Hakkari Belediye Başkanlığı, yağışlar nedeniyle tahrip olan yollarda onarım çalışması başlattı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle kentin değişik noktalarında derin çukurların açıldığı cadde ve sokaklar belediye ekipleri tarafından stabilize malzemesi dökülmek suretiyle onarılmaya başlandı.

Bir taraftan yağışlar devam ederken diğer taraftan ise belediye ekipleri Cumhuriyet Caddesi’nde açılan çukurlara kum ve çakıl taşı dökmek suretiyle kapattı. Yağışlı havaya rağmen çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, kapattıkları çukurların yağışların etkisi ile birlikte yeniden tahrip olduğunu belirttiler.

Kentin birçok noktasındaki caddelerde yüzlerce çukurun oluştuğunu belirten vatandaşlar ise, araçların geçişi esnasında çamurlu suyun üzerilerine sıçradığını belirterek, açılan çukurları kapatan belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Kar yağışı sonrası yolların bir kısmının tahrip olduğunu ve kullanılamaz halde olduğunu söyleyen sürücüler, çarşı merkezi başta olmak üzere mahalle yollarının köstebek yuvasına döndüğünü belirterek, tüm yolların geçici de olsa acilen onarılması gerektiğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.