Hakkari'de Rüya Cafe ve Bilardo salonu açıldı

Hakkari'de Rüya Cafe ve Bilardo salonu açıldı

Hakkari kent merkezinde Rüya Cafe ve Bilardo salonu açıldı

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ – Hakkari’nin Pehlivan Mahallesi Çevre Yolu üzerindeki Rüya Plaza’nın 6. katında ‘Rüya Cafe ve Bilardo’ salonu hizmete açıldı. Hacı Beyter’în açtığı iş yerinin açılışına Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, AKP Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve Rüya Plaza sahibi iş adamı Mehmet Seven, bazı kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İş yerinin açılış kurdelesini Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, AKP Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat tarafından kesildi.

Girişimci Hacı Beyter, Hakkari halkına daha modern şartlarda hizmet vereceklerini ve iş yerinde 4 kişinin istihdam edileceğini söyledi. Beyter, iş yeri açılışına katılan davetlilere teşekkür etti.

Açılış kokteylle sona bulurken, HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkari'ye yaptığı yatırımlar nedeniyle İş Adamı Mehmet Seven'e bir plaket verdi. 

a1-057.jpg

a2-038.jpg

a3-026.jpg

a5-013.jpg

a4-018.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.