Hakkari'de orta refüjlerde temizlik çalışması

Hakkari'de orta refüjlerde temizlik çalışması

Hakkari Belediyesi kentteki orta refüjlerde biriken çöp ve toprak atıkları için temizleme çalışması başlattı.

KADİR KAYA
YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ- Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentteki orta refüjlerde biriken çöp ve toprak atıkları için temizlik çalışması başlatıldı.

Şehir Merkezinden başlayıp çevre yolu üzerindeki toplam 5 kilometrelik yol güzergahındaki orta refüjlerde kış mevsiminden biriken toprak ve katılaşan çöp atıkları için başlatılan temizlik çalışmaları 4 temizlik personeli ve 1 römorklu çöp toplama traktörü tarafından yapıldı.

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Erhan Okay denetiminde gerçekleştirilen temizlik çalışmalar ile refüjler temizlenerek yeni görünüm kazandı.

-2-022.jpg

'ÇALIŞMALAR TEMİZ BİR HAKKARİ PROJESİNİN BAŞLANGICI OLACAK' 

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Erhan Okay; "Şehir merkezindeki yollarımızda bulunan orta refüjlerde biriken katı çöp atıklarını temizlemek için çalışma başlattık. Başlatılan çalışmalarımız temiz bir Hakkari projesinin başlangıcı olacak. Tabi havaların güzelleşmesi ile birlikte bundan sonra periyodik olarak düzenli bir denetim eşliğinde temiz bir Hakkari için çalışmalarımız sürecek. Bunun için tüm vatandaşlarımızında bizlere destek olmasını ve gerekli duyarlılığı göstermelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Okay, ayrıca temiz bir Hakkari için yapılacak olan çalışmalar kapsamında temizlik için gelecek tüm ihbarları değerlendireceklerini belirterek, bu konudaki hassasiyeti dile getirdi.

-1-042.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.