Hakkari'de kayak yarışması yapıldı

Hakkari'de kayak yarışması yapıldı

Hakkari'de "Kulüplerarası Alp Disiplini Kayak İl Birinciliği" yarışması düzenlendi.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Kayak İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yarışma, renkli görüntülere sahne oldu. Kent merkezinden yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta bulunan Merga Büta Kayak Merkezi'nde gerçekleşen yarışmaya,8 kulüpten kız ve erkeklerden oluşan toplam 52 sporcu katıldı. 9 kategoride yapılan yarışmada, sporcular birinci gelebilmek için büyük çaba harcadı.

haberinfotograflari.gif

Yarışma sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Nevzat Yılmaz, Personel Şube Müdürü Naif Çallı, kulüp antrenörleri ve basın mensupları tarafından verildi.

Renkli görüntülere sahne olan yarışmada dereceye giren sporcular, ileri de belirlenecek tarihlerde Erzurum ilinde yapılacak olan grup yarışmalarına katılarak Hakkari'yi temsil edecek.

Öte yandan ise, hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar aileleriyle birlikte akın ettikleri kayak merkezinde saatlerce kaymanın keyfini çıkardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.