Hakkari'de 'Gönül elçileri' toplantısı

Hakkari'de 'Gönül elçileri' toplantısı

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ‘'Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Projesi' kapsamında bir toplantı yaptı.

ZEKİ DARA - YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in koordinasyonunda Türkiye’nin 81 ilinde gerçekleştirilen 'Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Projesi' kapsamında Hakkari’de de bir toplantı yapıldı.

Şenler Oteli’nde yapılan toplantıya Vali Orhan Alimoğlu ve eşi Rana Alimoğlu ile vali yardımcılarının eşleri ve kamu kurumlarının müdürleri ile bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamide Nurgül Kaya, 'Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Projesi' kapsamında katılımcıları bilgilendirdi.

Daha sonra söz alan Vali Yardımcısı Abdullah Şen ise Türkiye’nin 81 ilinde yürütülen projenin Vali Orhan Alimoğlu ve eşi Rana Alimoğlu tarafından Hakkari’de de hayata geçirildiğini söyledi.

Programda söz alan Vali Orhan Alimoğlu ise Hakkari’de ‘Gönül Elçileri’ projesini başlattıklarını belirterek, aile kavramı ve komşuluk ilişkilerinin toplum hayatındaki önemine değindi.

Alimoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: Tarihimiz, kültürümüz, manevi değerlerimiz insana hizmet etmemizi öğütleyen birçok emsaller ile doludur. Bu emsaller tüm dünya medeniyetlerine model teşkil etmiştir. Hakkari’de aile bağları güçlüdür. Vatandaşlarımız aile yapısı ve komşuluk ilişkilerine çok dikkat ederler. İnsana ve insanlığa hizmet için sizleri gönül elçisi olmaya davet ediyoruz.

Program, yapılan sunumlar ile son buldu.
top5.jpg
top2.20130312163801.jpg
toplanti1.20130312163742.jpg 
top3.jpg 
top4.jpg 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum