Hakkari’de çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı

Hakkari’de çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı

Hakkari'de çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 113 kişi yakalandı.

Hakkari Valisi Ali Çelik, güvenlik konularını ele almak üzere düzenlenen asayiş toplantısında ilgili birim yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, 1-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen olayların analizine yönelik hazırlanan brifingleri inceleyen Vali Çelik, Hakkari'de yaşanan suçlarla ilgili önemli gelişmeleri değerlendirdi.

Vali Çelik, Hakkari'de 1-27 Nisan tarihleri arasında hırsızlık suçlarında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24 oranında azalma olduğunu belirtirken, narkotik suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirilen başarılı operasyonların yüzde 254 oranında arttığını ifade etti. Ayrıca, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede yapılan başarılı operasyonların da yüzde 220 oranında arttığını vurguladı. Bu süreçte çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 113 şahsın yakalanmasında emeği geçen tüm kolluk görevlilerine teşekkürlerini iletti.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve diğer birim amirleri ve kurum müdürleri de katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.