Hakkari, Ygs’ye Girecek Öğrenciler İçin Seferber Oldu

Hakkari, Ygs’ye Girecek Öğrenciler İçin Seferber Oldu

Hakkari Belediyesi, yarın yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) katılacak öğrencilerin konaklama sorunu yaşamaması için stant kurdu.

HAKKARİ - Hakkari Belediyesi, yarın Türkiye genelinde yapılacak olan YGS’ye katılacak öğrencilerin dışarıda kalmaması için seferber oldu.

Belediye yetkilileri belediye binası önünde stant kurup, hoparlör cihazlarında anonslar yaparken, vatandaşlar da öğrencileri evlerine misafir etmek için standa akın ederek buradaki görevlilere isim ve telefon numaralarını bıraktı.

Stant görevlileri 00’den fazla ailenin kendilerine isim ve telefon yazdırdığını ifade ederek, konaklama sıkıntısı yaşayan öğrencilerin ise kendilerine müracaatlarının sürdüğünü belirttiler.

Belediye yetkilileri, konaklama sorunu yaşayan öğrencilerin belediye binası önünde kurulan standa isim yazdırılması çağrısında bulundular.

Yarın Hakkari’de 25 ayrı merkezde yapılacak olan YGS’de 8 bin 500 öğrencinin katılacağı ve bin 700 personelin ise görev yapacağı belirtildi.

Hakkari Ygs’ye Girecek Öğrenciler İçin Seferber Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.