Hakkari Valisi Çelik Derecik'teki üs bölgelerini ziyaret etti

Hakkari Valisi Çelik Derecik'teki üs bölgelerini ziyaret etti

Hakkari Valisi Ali Çelik, Derecik ilçesinde bulunan Şht. P. Er Coşkun Sekmen ve Şht. P. Er Abdurrahim Zencir Üs Bölgelerini ziyaret etti.

Hakkari Valisi Ali Çelik'in, Vali Yardımcıları, Derecik Kaymakamı, 3. Piyade Tümen Komutanı ve diğer ilgili yetkililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, sınır hattında güvenlik tedbirlerine ilişkin incelemelerde bulunduğu bildirildi.

cll.jpg

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı uzmanlarıyla birlikte yapılan incelemelerde, devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Çelik'in, ilgili birimlere talimatlarını ilettiği ve görevlerinde kolaylıklar dilediği belirtildi.

osbol2.jpg

Vali Çelik'in sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre, ziyaret sırasında bölgedeki güvenlik durumu ve yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Vali Çelik ve beraberindeki heyetin, üs bölgelerindeki personelle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.