Hakkari Üniversite El Sanatları ve İnşaat Teknolojisi Programı Yıl Sonu Sergisi

Hakkari Üniversite El Sanatları ve İnşaat Teknolojisi Programı Yıl Sonu Sergisi

Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksekokulu El Sanatları ve İnşaat Teknolojisi Bölümleri'nin öğretim görevlisi ve öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.

BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ  - Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksekokulu El Sanatları ve İnşaat Teknolojisi Bölümleri öğrencileri ve öğretim görevlileri, yıl sonu sergisi düzenledi.

2015-2016 eğitim-öğretim döneminin sona ermesinin ardından Hakkâri motifleri el işlemeleri, yağlı boya, dokuma ve baskı tasarımlarının yer aldığı sergi bugün açıldı.

Hakkâri Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan sergiye üniversite rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Bodur, Genel Sekreter Şanser Kutluk, öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

haberinfotograflari.gif
Hakkâri motiflerinin yoğun ilgi gördüğü sergide Rektör Ceylan, sergiyi düzenleyen öğrenci ve eğitmenlerden çalışmaları ile ilgili bilgi alarak öğrencilerin yaptığı motif, yağlı boya çalışmaları,  maket ve görsel çalışmaları inceledi. Sergilenen ürünleri beğenen Rektör Ceylan, daha sonra öğrencileri başarılarından dolayı tebrik edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

El Sanatları ve İnşaat Teknolojisi Bölümü öğrencilerinin hazırladığı sanat sergisi yoğun ilgiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.