Hakkari kırsalında yangın

Hakkari kırsalında yangın

Hakkari-Van Karayolu üzerinde bulunan Demirli (Rezan) köyü ile Zap Vadisi'nde bulunan Ceylanlı, Oğul ve Ağaçdibi köylerinin kırsalına yönelik dün gerçekleştirilen bombardımanın ardından bir çok noktada yangın çıktı.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Edinilen bilgilere göre dün öğle saatlerinde Hakkari-Van Karayolu Erziki mevkii ile Bağışlı bölgesine yönelik gerçekleştirilen bombardımanın ardından bölgenin bir çok noktasında yangın çıktı.

Bir süre önce Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılan alanda çıkan yangın büyüyerek devam ederken, Demirli (Rezan) köyü kırsalında ağaçlık alan kül oldu.

Yine Zap Vadisi’nde bulunan Oğul (Talê), Ceylanlı (Valto) Ağaçdibi (Kehe) köylerinin kırsalındaki bombardıman nedeniyle yangın çıkarken Hakkari valiliği bu bölgede 5 PKK’linin öldürüldüğünü açıkladı.

Bölgedeki yangına müdahale edilemiyor.

Hakkari kent merkezine 7 kilometre uzakta bulunan Depin Polis noktasına yönelik bombalı araç saldırısının ardından güvenlik gerekçesi ile bir çok köyün yoluna hendek kazılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.