Hakkari Esnaf Kefalet Kooperatifi olağan kongresi yapıldı

Hakkari Esnaf Kefalet Kooperatifi olağan kongresi yapıldı

Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 8. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede 3 dönemdir bu görevi yapan Übeydullah Öztunç tekrar başkan seçildi.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Demo Cafe’de yapılan ve 468 üyenin bulunduğu Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Kongresi’nin ardından başkanlığa Ubeydullah Öztunç getirildi.

Kongrenin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Van Bölge başkanı Erdal Toktamış getirildi. Divan oluşturulduktan sonra kongrede, gündem maddeleri görüşüldü. Yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları ile bilanço gelir gider tablolarının okunup, ibra edilmesinin ardından oylamaya geçildi.

Yapılan oylamanın ardından tek liste ile girilen seçimlerde Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Ubeydullah Öztunç, yönetim kurulu üyeliklerine ise Necip Çallı, Esat Kahraman, Mustafa Beyter ve Faris Kaya getirildi. Denetleme kurulu üyeliğine ise Aziz Kahraman ve Emin Keskin getirildi. 

Hakkari 3 dönemdir bu görevi yapan yeni başkan Ubeydullah Öztünç tekrar Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı oldu.

1-058.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum