Hakkari Emniyet Müdürlüğü’nden basına kahvaltı

Hakkari Emniyet Müdürlüğü’nden basına kahvaltı

Bir süre önce Hakkari İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Resul Holoğlu, ilde çalışan gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - 2 ay önce Hakkari İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Resul Holoğlu, kentte çalışan gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi. Polis Evi’ndeki kahvaltıya İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve şube müdürleri ile ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.

Basın mensupları ile tanışmak amacıyla verilen kahvaltıda konuşan İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, daha önce asker olarak geldiği Hakkari’de emniyet müdürlüğü görevinde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Yeni Müdür Holoğlu, bu halkı sevdiğini ve halk için burada olduğunu kaydederek, “İçinde bulunduğumuz barış süreci önemli bir fırsattır. Bu vesile ile Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettim. Bundan böyle gerek belediye başkanı, gerek halkımız gerekse de kentteki siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte bütün sorunlarımız için el ele verip Hakkari için çalışacağız. Bunun için basın mensuplarına da büyük görevler düşmektedir” diye konuştu.

Basın mensupları da kentte yaşanan sıkıntıları dile getirerek, Hakkari ve ilçelerinde polis kontrol noktalarında yaşanan sorunlar, asayiş sorunları ve toplumsal olaylara müdahale eden kolluk kuvvetlerini daha dikkatli olması için gerekli tedbirlerin alınmasını talep ettiler.

1-147.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.