Hakkari Devlet Hastanesinde saatlerce kalorifer çalışmadı

Hakkari Devlet Hastanesinde saatlerce kalorifer çalışmadı

Hakkari Devlet Hastanesi’nin yakıt deposunda yaşanan bir sorun nedeniyle hastanede saatlerce kaloriferler yakılmayınca servislerde kalan yurttaşlar evlerinden getirdikleri sobalar ile ısındılar.

ZEKİ DARA / YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Hakkari Devlet Hastanesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kazan dairesinde arıza meydana geldi. Tamir edilemeyen arızadan dolayı kaloriferler çalıştırılamadı. Bunun üzerine hastalara görevlilerin yedek battaniye dağıttığı öğrenildi. Yatan bazı hasta yakınları soğuktan korunmak için evlerinde elektrikli soba getirmek zorunda kaldı.

Bugün saat 03.00 sularında yaşanan problem hastanenin teknik ekibi tarafından gün boyunca yapılan müdahalelere rağmen giderilmeyince hastane yaklaşık 18 saat boyunca ısıtılamadı.

İsmini vermek istemeyen bazı hasta yakınları servislerde yatan hastaların saatlerce zor anlar yaşadığını anlatarak çareyi evlerinde getirdikleri elektrikli soba ile ısınmakta bulduklarını kaydettiler.

Konu ile ilgili görüştüğümüz hastane yetkilileri sorunun giderilmesi için gereken çabayı gösterdiklerini sorunun bu akşam saatlerinde ekiplerin yaptığı müdahale ile giderildiğini anlattılar.

11047084_1124001810959409_4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum