Hakkari Demirtaş'a destek olacak

Hakkari Demirtaş'a destek olacak

Halkların Demokratik Partisi ve Demokratik Bölgeler Partisi Hakkari il başkanlıkları Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş’ın seçim kampanyasına destek olmak amacıyla, Demirtaş'a bağışta bulunacaklarını açıkladılar.

KADİR KAYA / YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - HDP ve DBP’nin Hakkari il başkanlıkları yazılı bir açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı Adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın seçim kampanyasına destek olmak amacıyla, Demirtaş’ın hesabına yatıracaklarını belirtti.

Hakkarili yurttaşları da Selahattin Demirtaş’a destek olmaya davet eden parti yönetimleri, 1 Ağustos Cuma Günü saat 15:30’da Ziraat Bankası Hakkari Şubesi önünde toplu olarak Demirtaş’a destek olacaklarını belirtti.

Açıklamada şunlara değinilidi: Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı Seçiminde çok haksiz bir rekabet var.  Sermayenin iki farklı adayı aynı zamanda hazineden halkın trilyonlarca parasını alan 3 partinin adayı.  Diğer yanda sırtını halka yaslayan, hazineden yardım alması engellenen, dürüst aday Hakkari Milletvekili Sayın Demirtaş var.  Biz hırsızlara, bu haksızlığa karşı 10 TL'lik bağışlarımızla halk olarak, halkın adayı Sayın Demirtas'ın yanında olacağız. Küçük kardeşlerimizin bayram harçlıkları ile yaptıklarının devamını biz getireceğiz. Onların ayakkabı kutuları varsa bizim de 10 TL’miz var, o da Demirtaş’a. Hem de hepsi helal para alın teri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.