Hakkari Belediyesi'nin yeni hizmet araçları iş başında

Hakkari Belediyesi'nin yeni hizmet araçları iş başında

Hakkari Belediyesi’nin hizmete sunduğu yeni su tankerleri ile kent merkezinde yol ve kaldırım temizliği yapıldı.

HAKKARİ - Hakkari Belediyesi, hurdaya çıkan iki adet çöp kamyonunu kendi bütçesinden ihale yolunu ile 120.000 TL masraf ederek 5 ve 10 tonluk su tankerlerine (Sulama Arazözü) çevirdi.

Belediye’nin yeni su tankerlerinin, içme suyu ve endüstriyel kullanım amaçlı suyun taşınması, basınçlı su ile yol ve meydan temizliği, çim ve ağaç sulama, yol yapım işlerinde toz bastırma ve yangınla mücadele amacıyla hizmet sunacağı çeşitli ekipmanlarla donatıldığı belirtildi.

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı bağlı ekipler, yeni su tankerleri ile kent merkezindeki cadde ve ara sokaklarda ortak temizlik çalışması yaptı. Zabıta ekiplerinin yolları trafiğe kapatmasıyla, Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çarşı merkezinde cadde, ara sokak ve kaldırımları basınçlı su ile yıkadı.

Ayrıca cadde ve sokaklarda bulunan iş yerlerinin kepenk ve tabelalarını da yıkayan belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği temizlik çalışması vatandaşları memnun etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.