Hakkari Belediyesi'nden çevre temizliği

Hakkari Belediyesi'nden çevre temizliği

Hakkari Belediyesi kettin Dağgöl Mahallesi'nde bulunan su kanalında biriken çöplerin temizlenmesi için çalışma başlattı.

HAKKARİ - Dağgöl Mahallesi üzerinde bulunan su kanalında biriken katı çöp atıklarının oluşturduğu çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması, çevre ve insan sağlığının korunması için Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizlik çalışması başlatıldı.

Başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında buradaki kanalda biriken çöpler iş makineleriyle kanaldan çıkarıldı. Çıkarılan çöpler daha sonra kamyonlara yüklenerek şehir dışındaki Kilila çöp toplama merkezine götürüldü.

“VATANDAŞLARIMIZ ÇEVRE İÇİN DAHA DUYARLI OLMALI”

Temizlik çalışmalarını kendi denetiminde yürüten Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Erhan Okay, çalışmalara ilişkin kısa bir açıklamada bulundu. Okay, yaptığı açıklamada; “Belediye olarak şehir genelinde insan sağlığının korunması ve çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için sürekli olarak çalışmalar yapmaktayız. Şuanda ekiplerimiz ile Dağgöl Mahallesinde bulunan su kanalında temizlik çalışması yapıyor. Tabi iş sadece temizlemek ile olmuyor. Bu konuda vatandaşlarımızın da bize yardımcı olması gerekiyor. Sonuçta çevreyi kirletmekte, korumakta bizim elimizde. Çevremizi temiz tutmak ve korumak için tüm vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Belediyenin başlatmış olduğu temizlik çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.