Hakkari Belediyesi işçilerinin zorlu mesaisi

Hakkari Belediyesi işçilerinin zorlu mesaisi

Hakkari Belediyesine bağlı çalışan taşeron firmanın temizlik işçileri kentteki aşırı kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı taşeron firmanın temizlik işçileri ağır kış koşullarında da çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Çarşı merkezindeki ana cadde, ara sokak ve kaldırım temizliği yapan işçiler yılmadan çalışıyorlar.

Son günlerde yaşanan yoğun kar yağışı ile hayatın felç olduğu kentte hava sıcaklığı eksi 15 dereceleri gösterirken işçiler soğuğa aldırmadan yine temizlik görevlerini yaptılar. Kar ve aşırı buzlanmalardan dolayı el arabalarını kullanamayan işçiler cadde ve kaldırımlarda süpürerek topladıkları çöpleri ellerinde taşıdıkları torbalara yükledi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan zorlu mesailerini dolana kadar sürdüren işçiler kent temizliğinin aksamasına izin vermiyorlar.

temizlikiscileri3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.