Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 2 ölü, 7 yaralı

Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 2 ölü, 7 yaralı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kahta ilçesine bağlı Göçeri köyü yakınlarında Nurettin Okumuş yönetimindeki 35 G 399 plakalı hafif ticari araç ile Muzaffer Çoban yönetimindeki 02 KP 257 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Muzaffer Çoban ve otomobil içerisinde bulunan kardeşi Mehmet Çoban olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif ticari araç sürücüsü Nurettin Okumuş, Resul Çoban, Nurten Okumuş, Esra Okumuş, Mehmet Cevher Şahin, Taner Alpay ile Şeyma Alpay da yaralandı.

Araç içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen AFAD ve UMKE ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslarla Göçeri Devlet Hastanesi ve Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Cevher Şahin ile Resul Çoban sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.