Haberin zirvesini Galatasaray aldı

Haberin zirvesini Galatasaray aldı

Teknik direktör değişikliğine giden Galatasaray, haberin zirvesini Fenerbahçe’den aldı.

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu Kasım ayında basında çıkan haberlerde Galatasaray, toplam 11 bin 519 haberle zirveye yükseldi. Medya takip ajansı Interpress’in araştırmasına göre, haberde ilk sırada yer alan sarı-kırmızılı ekibi, 10 bin 235 haberle Süper Lig ve Avrupa Kupası maçlarında peş peşe aldığı galibiyetlerle yeniden yükselişe geçen Fenerbahçe takip etti. Beşiktaş ise toplam 8 bin 833 haberle üçüncü oldu. Trabzonspor 7 bin 967 haberle dördüncü, Bursaspor ise 4 bin 373 haberle beşinci sırada yer aldı.

EN ÇOK İBRAHİM HACIOSMANOĞLU KONUŞULDU

Araştırmaya göre, geçen ay spor sayfalarında en fazla konuşulan kulüp başkanları arasında, aldığı başarısız sonuçlar, yaşanan teknik direktör değişikliği sonrası kongre kararı alan Trabzonspor’da yeniden başkanlığa aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu birinci sırayı aldı. Hacıosmanoğlu toplam bin 458 habere konu oldu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek 978 haberle ikinci, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise 784 haber ile üçüncü oldu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise 656 haberle gündeme geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.