Güvenlik Zirvesi sona erdi

Güvenlik Zirvesi sona erdi

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Ankara'da toplanan Güvenlik Zirvesi sona erdi.

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşen Güvenlik Zirvesi sona erdi. Yaklaşık 3 saat 20 dakika süren toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti. 

Toplantıya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok katıldı.

Toplantının ana gündem maddesi Gülen cemaatine karşı yürütülen operasyonlar ve atılacak yeni adımlar oldu. 15 Temmuz darbe girişimi gecesiyle birlikte başlatılan operasyonlar ile cemaatine ilişkin son bilgiler masaya yatırıldı. 

Yenikapı'da düzenlenen olacak mitinge ilişkin de tartışmalar yürütüldüğü öğrenilen toplantının bir diğer önemli gündem maddesinin ise bölgedeki operasyonların olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.