Güneş: 'Hakemlerle ilgili algı operasyonu yapılıyor'

Güneş: 'Hakemlerle ilgili algı operasyonu yapılıyor'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda kazanılan Medicana Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Hakemlerle ilgili algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Zor bir maç olacağını bildiklerini dile getiren Güneş, ”Sivasspor yüksek tempoda oynayan son haftalarda oynadığı oyunla rakiplerine üstünlük sağlayan ama skor olarak sahaya getiremeyen bir takımdı. Geçen hafta Antep’i yenerek bu konuda bir ivme kazandılar. Bugün de ilk yarıda maksimum gücünü kullandı. Olabildiğince bizi oynatmamaya çalıştı. Biz de biraz yavaş oynayınca pozisyon sayımız azdı. Ama ikinci yarıda hem rakibin düşmesi hem bizim daha arayışlı olmamız golleri getirdi. Hakkettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz. Olumsuz olan taraf yediğimiz gol bir pozisyonda bir gol yedik bu bizim için olumsuzdu. Beck’in gördüğü kart hiç gerek yoktu. Topu kontrol ederken direk vursa hiçbir şey olmayacaktı. Kontrol ederken ikinci pozisyonda kart gördü. Dolayısıyla sarı kart cezalısı oldu. Allah’tan Mario ve Oğuzhan’a öyle bir şey olmadı. Sarı kartlı oyuncularımız vardı. Bir oyuncu kaybettik üç puan aldık. Sivasspor’a başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.