Gümüşhane’de trafik kazası: 4 yaralı

Gümüşhane’de trafik kazası: 4 yaralı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında aralarında Gümüşhaneli siyasetçi ve işadamı Süleyman Köprülü’nün de bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Torul istikametinden Gümüşhane’ye 29 AN 013 plakalı otomobiliyle gelen Gümüşhaneli siyasetçi ve işadamı Süleyman Köprülü (56), saat 17.00 sıralarında İkisu-Şiran yol ayrımında kavşağa girmek isteyince arkasından gelen Şahin Vamin (29) yönetimindeki 61 AE 057 plakalı araçla çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklenip yan yatan aracından emniyet kemerini takması nedeniyle burnu bile kanamadan kurtulan Köprülü ile diğer araçta bulunan sürücü Vamin ile Leyla Vamin (27) ve Bahar Akbağ (25) hafif yaralı olarak 112 Acil Servis ambulanslarıyla Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Köprülü’nün kaza yaptığı haberini alan yakınları hastaneye akın ederken, kaza nedeniyle Gümüşhane-Trabzon karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçlar yoldan kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.