Grup Yorum: Biletix özür dilesin

Grup Yorum: Biletix özür dilesin

Grup Yorum üyeleri, Yalova'da yapılacak konserlerinin biletlerini basmayı "Grup Yorum bileti satmanın suç olup olmadığını araştırıyoruz" gerekçesi ile geri çeviren Biletix'den özür dilemesini istedi.

İSTANBUL - Grup Yorum üyeleri, 24 Şubat'ta Yalova'da yapılacak konserlerinin biletlerini "bilet satmanın suç olup olmadığını araştırma" gerekçesi ile geri çevrilmesi ile ilgili yazılı açıklama yaparak. Biletix'i özür dilemeye çağırdı.

Konseri düzenleyen Ada Organizasyon'un, başvurması üzerine bilet basmayı geri çeviren Biletix'in, bu kararı resmi bir yazı ile iletme isteğini de karşılamadığını belirten Grup Yorum üyeleri, bu tür baskı ve uygulamaları iktidar ve yandaşlarının Grup Yorum'a karşı politik bir tavır ve saldırısı olarak değerlendirdi. Şu ana kadar Biletix'in açıklamalarının sorumluluktan uzak olduğunu dile getiren Grup Yorum üyeleri, Biletix'den gelen "araştırdık, bir sorun yok" açıklamasını ise, "Grup Yorum'un meşruluğunu sorgulamak kimsenin haddine değildir. Biletix Grup Yorum'u yasa dışı göstermeye çalışmıştır. Grup Yorum ve dinleyicilerinden özür dilemelidir" diye kaydetti. DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.