Gezgin Akademi gönüllüleri Hakkari'de çocukları sevindirdi

Gezgin Akademi gönüllüleri Hakkari'de çocukları sevindirdi

Hakkari'de Gezgin Akademi gönüllüleri, düzenledikleri etkinliklerle çocuklara hediyeler dağıttı.

Vali Ali Çelik'in destekleriyle kente gelen gönüllüler, Durankaya beldesi ve Çığlı köyünü ziyaret ederek çocuklarla buluştular. Kostüm giyerek tiyatro oyunları sergileyen ve palyaço gösterileri sunan gönüllüler, yüzlerini boyadıkları çocuklara eğlenceli vakit geçirdirdiler. Ayrıca, çocuklara hediyeler dağıtan gönüllüler, bir düğünde de vatandaşlarla halay çekti.

aa-20240414-34269539-34269534-gonullu-gezginler-hakkaride-cocuklari-eglendirdi.jpg

Grup yöneticilerinden Ümit Çetinkaya, 2015'ten bu yana Türkiye'nin dört bir yanındaki çocuklara ulaştıklarını ve bu yolculuklarında Hakkari Valisi Ali Çelik'in çocuklar için sarf ettiği çabaları duyunca, bu işin bir parçası olmaları gerektiğine karar verdiklerini belirtti. Çetinkaya, Vali ile fikirlerini paylaşarak Durankaya ve Çığlı başta olmak üzere güzergahlarındaki çocuklara oyuncaklar hediye ettiklerini ve binin üzerinde çocuğa ulaştıklarını ifade etti.

aa-20240414-34269539-34269533-gonullu-gezginler-hakkaride-cocuklari-eglendirdi.jpg

Üç gündür Merga Bütan Kayak Merkezi'nde konakladıklarını söyleyen Çetinkaya, merkezin her türlü donanıma sahip olduğunu ve herkesi kentte beklediklerini dile getirdi. Ayrıca, Çetinkaya, desteklerinden dolayı Vali Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Gençlik Merkezi Müdürü Fahri Güldal, antrenör İsmail Okay ve kent sakinlerine teşekkür etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.