Gomez atıyor, Kartal uçuyor

Gomez atıyor, Kartal uçuyor

Ligin ilk 2 haftasında yedek kulübesinde oturan Mario Gomez, 3. haftadan itibaren ilk 11'de oynamaya başladığı Beşiktaş formasıyla rakip filelere 6 gol kaydetti.

Siyah-beyazlı takıma yaz transfer döneminde katılan Alman futbolcu Mario Gomez fırtına gibi esiyor. Deneyimli futbolcu gollerini attıkça Beşiktaş galibiyete uzanıyor. Spor Toto Süper Lig'in ilk 2 haftasında yedek kulübesinde oturan Mario Gomez, ligin 3. haftasında ilk 11'de siyah-beyazlı formasına kavuşmuştu.

Beşiktaş formasıyla ilk 11'de sahaya çıktığı 3. haftada Gaziantepspor'a karşı gol bulamayan Alman futbolcu, 4. haftada oynanan Medipol Başakşehir maçında rakip ağlara siyah-beyazlı formayla 2 gol birden kaydetti. Ardından gollerine devam eden Gomez, 5. haftada oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren Gençlerbirliği maçında ise rakip fileleri sarsamamıştı. 1 haftalık suskunluğunu derbi maçında Fenerbahçe'ye attığı 2 golle bozan Gomez, dün de Eskişehirspor deplasmanında 2 gol birden atarak Kara Kartal'ı adeta uçurdu.

Ligin geride kalan 7 haftasının ilk 2 müsabakasında yedek kulübesinde başlayan deneyimli futbolcu, son 5 maçta rakip ağlara 6 gol kaydederek beklentileri karşıladı. Gökhan Töre'nin asist krallığı ligde devam ederken, Mario Gomez de gol krallığında takım arkadaşını yalnız bırakmadı. Gökhan Töre asistleri ve Gomez de golleriyle siyah-beyazlı takımı sırtlarken, ligde en hazır takım olarak yorumlanan Şenol Güneş'in öğrencileri, 2 haftadır lider konumda bulunuyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.