Giresun’da yaşamını yitirenlerin isimleri açıklandı

Giresun’da yaşamını yitirenlerin isimleri açıklandı

Giresun’da komutanların içinde bulunduğu helikopterin Tohumluk Yaylası’nda düşmesi sonucu yaşamını yitirenlerin isimleri açıklandı.

Giresun’da komutanların içinde bulunduğu S-70 tipi Sikorsky helikopterin Tohumluk Yaylası’nda düşmesi 7 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralandı.

Helikopterde, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, eşi Nuran Doğru ve küçük kızı Berrin Doğru, Kurbay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan, eşi Didem Bayhan, oğlu Erdal Bayhan ve kızı Işıl Bayhan, Tuğgeneral Mustafa Doğru, Tuğgeneral Mustafa Doğruİl Jandarma Komutan vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, Ast Personel Üstçavuş Cemalettin Çoban, Uzman Çavuş Adem Kara ve eşi Semra Kara Pilot yüzbaşı Hilmi Özer, Pilot üsteğmen Yüksel Kandemir ve Teknisyen Ast. Çavuş Muhammet Bedek bulunuyordu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) helikopterin düşmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, düşme nedeninin henüz tespit edilemediği belirtilerek, 7 kişinin hayatını kaybettiği ifade edilmişti.

Giresun Valisi Hasan Karahan, askeri helikopterin düşmesi sonucu Giresun’daki hastanede tedavi altına alınan 5 yaralının gece saatlerinde hava ambulansıyla GATA’ya sevk edildiğini söyledi.

İsimler

Helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitirenlerin isimleri şöyle:

İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, helikopter pilotu yüzbaşı Hilmi Özer, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru’nun eşi Nuran Doğru ve kızı Berrin Doğru, Kurmay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan’ın eşi Didem Bayhan ve Ast. Uzman çavuş Adem Kara’nın eşi Sema Kara.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.