Gıda, Tarım ve Hayvancılık il müdür görevine başladı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık il müdür görevine başladı

Hakkari Gıda, Tarım ve Hayvancılık il müdürlüğüne atanan Mehmet Yıldırım, kente gelerek görevine başladı. Kurum personeli ile tanışan yeni müdür birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarının mesajını verdi.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ – 10 Haziran tarihinde bazı bakanlıklara yapılan yeni atama kararı sonrası Hakkari; Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğüne atanan Mehmet Yıldırım önceki gün kente gelerek görevine başladıı. 

Kurumun toplantı salonunda personel ve idareciler ile bir araya gelen yeni müdür Yıldırım, kurumun başarısı için birlik ve beraberliğin öneminin altını çizdi.

Personel tarafından sıcak karşılandığını anlatan Yıldırım, bu sıcak atmosferden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hakkari için çok güzel çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Personelin çalışma disiplininin önemine vurgu yapan Yıldırım, “Görev süremiz boyunca elimizden geldiği kadarııyla vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde karşılıklı hoşgörü, anlayış içerisinde başarılı olacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar çalışmalarından dolayı kurumumuza emeği geçen herkese minnettarız” dedi.

1-384.jpg

2-236.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum