Gençlik spordan öğrenciler için kampanya

Gençlik spordan öğrenciler için kampanya

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sömestr tatilini kayak merkezinde geçirmek isteyen öğrenci ve vatandaşlar için tatil boyunca ücretsiz servis hizmeti sağlayacak.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ- Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü'nün 26 Ocak Pazartesi gününden geçerli olmak üzere hafta içi her gün ücretsiz servis sağlayarak, öğrencilerin velileriyle birlikte tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri sağlanacağı kaydedildi. 

Açıklamada, tatil boyunca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sömestr tatilini kayak merkezinde geçirmek isteyen öğrenci ve vatandaşların ücretsiz olarak kayak merkezine ulaştıracağı ifade edilirken, tatil süresince görevlendirilen araçlarla hafta içi her gün sabah saat 09.00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden kalkacak araçlarla öğrenci ve vatandaşlar kayak merkezine ulaştırılarak, akşam saatlerinde ise tekrar geri getirileceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum