Gençlerbirliği'nde ilk aday Sergen Yalçın

Gençlerbirliği'nde ilk aday Sergen Yalçın

Yılmaz Vural'ın sadece 5 gün teknik direktör olarak görev yapabildiği Gençlerbirliği, ilk adayını belirledi. Başkent ekibi, Sergen Yalçın'ın kapısını çalacak.

Başkan İlhan Cavcav önderliğinde adeta 'teknik direktör öğütme' makinesine dönen Gençlerbirliği, yeni adayını belirledi. Kırmızı-Siyahlı kulübün, bir süredir dinlenen Sergen Yalçın'la pazarlık masasına oturmayı planladığı ortaya çıktı.

Fanatik'in haberine göre; Cavcav'ın, Yalçın'a teklif götürmeleri için yönetim kurulundaki bazı isimleri görevlendirdiği öğrenildi. Sergen Yalçın'ın bu teklife nasıl bir yanıt vereceği ve Gençlerbirliği ile masaya oturup oturmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak genç teknik adamın yakın çevresi, pazarlığın olumlu sonuçlanacağı konusunda çok da umutlu değil.

Teknik adamlarla yaptığı kontratlara tazminat maddesi koymayan ve Süper Lig standartlarının altında ücretler öneren Cavcav'ın, Sergen Yalçın'ı ikna etmesi hayli zor. Yine de Gençlerbirliği'nden gelecek teklif sonrası Sergen Yalçın'ın, Başkent ekibi ile nezaketen de olsa görüşme masasına oturacağı ifade ediliyor.

Yalçın sezona Sivasspor'la başlamış ancak kötü gidişat sonrası yollarını ayırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.